2012-04-26

Üzletet nyitunk! – Az álmaink

Egy utazásra invitálunk, ahol egy álom megvalósulásának lehetsz részese! Gyere és tarts Velünk, megmutatjuk Neked hogyan indítjuk el az első üzletünket!
Az enteriőr és divat iránt érdeklődők bepillantást nyerhetnek egy design üzlet kialakításába, a tervektől a kivitelezésen át a megnyitó napjáig, és azon túl…

Kukkants hát be a kulisszák mögé!


Kik is vagyunk mi?
Két barátnő, Kis-Németh Mária enteriőrtervező és Szabó Márta visual merchandiser, stylist - két tervező, saját márkával.
Marcsi - Kinema Design és Márti - Buttondoll Design, két anyag: az üveg és a textil.
Közös projekteken 2010 óta dolgozunk, amikor is megalapítottuk az eM2 Open Studio-t. Az oktatáson kívül lakberendezéssel, kirakatrendezéssel és bútor felújítással is foglalkozunk.


Miről álmodoztunk?
Hát persze, hogy egy közös lakberendezési és design üzletről.Egy izgalmas évet és a régi stúdiónkat magunk mögött hagyva, új helyszínt keresve fogalmazódott meg bennünk a gondolat.
Eljött az ideje, hogy régi nagy dédelgetett álmunkat most végre együtt megvalósítsuk és sok-sok átbeszélgetett este után döntöttünk!

Üzletet Nyitunk!

De milyet is?
A shop, ami vágyainkban megfogalmazódott, csakis egyedülálló lehet, a Mi személyiségünket tükrözi, kialakításánál megmutatkozik a lakberendezői és visual merchandising tapasztalatunk.  Mi volt még fontos számunkra?
Szerettük volna megmutatni kötődésünket a vidékhez, a magyar népművészethez, a környezettudatosságunk és munkáink révén az újrahasznosításhoz.
Így jött létre a Grand Village, interior and design shop.
És, hogy miért Grand Village? Erről és még sok-sok egyéb érdekességről, a hetente 1x jelentkező írásainkban olvashattok!
Gyertek, és kövessétek minden lépésünket! ;-)


5 megjegyzés:

 1. Gratulálok, álmokat megvalósítani fantasztikus dolog, és mindenképp irigylésre méltó! Ha szükésgetek lesz egy kis fonalas hóbortra egy horgolós csajtól, feltétlen szóljatok :))

  VálaszTörlés
 2. Hát ez nagyon-nagyon izgalmasan hangzik!Mámorító érzés lehet megvalósítani egy ilyen álmot! Nagyon drukkolok nektek és sok erőt, kitartást kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon köszönjük Lányok!! :-)))))

  VálaszTörlés